Novinky

Novinky

Nové články k tomuto pojištění

Je výhodnější půjčka na auto nebo leasing

27.4.2020
Bude lepší půjčka na auto nebo spíše leasing? Financování vozu je možné několika způsoby. Vedle účelových půjček lze využít i neúčelové, případně leasing.

Co možná o havarijním pojištění nevíte

25.3.2020
Havarijní pojištění, na rozdíl od povinného ručení, není povinné.

Finanční způsobilost dopravce - sazby na rok 2020

25.11.2019
Finanční způsobilost v roce 2020 už má stanovené sazby. Vypočítejte si výši ručení a poptejte naše nabíky pojištění finanční způsobilosti dopravce

Slyšeli jste o pojištění závažné nemoci?

25.9.2019
Mezi závažné nemoci se počítá rakovina, infarkt, mozková mrtvice, selhání ledvin, ochrnutí, oslepnutí, roztroušená skleróza, HIV a některé další. Lze se proti nim pojistit ...

Jak postupovat při srážce se zvěří?

20.9.2019
Srazit autem lesní zvěř zvláště v podzimních měsících není nic neobvyklého. Naopak těchto střetů rok od roku přibývá a ve statistikách dopravních nehod se tato příčina řadí k nejčastějším.

Vyplatí se pojištění více osob v jedné smlouvě?

20.8.2019
Měřítkem výhodnosti pojistné smlouvy je pro mnoho lidí cena. Proto některé pojišťovny motivují své klienty například nabídku pojistné smlouvy pro celou rodinu. Přesvědčují je slevami na pojištění ....

Víte, jak na pojištění dítěte?

25.7.2019
Není ničím neobvyklým, že maminkám již v porodnici pojišťovací poradce nabídne výhodnou pojistku pro jejich miminko. Podle odborníků je to přehnané a novopečení rodiče by měli především myslet na to, zda oni sami mají sjednané pojištění.

Havárie s vozem v zahraničí, jak postupovat?

20.7.2019
Každá dopravní nehoda je pro jejího účastníka velkou nepříjemností. Daleko větší starosti mohou pro řidiče nastat při nehodě v cizině, jelikož tam neplatí stejné pojistné podmínky jako u nás.

Úprava pojistné smlouvy na byt či dům, jak na ni?

25.6.2019
Mnoho majitelů bytů, rekreačních chalup či jiných nemovitostí má v pojistných smlouvách pojistnou částku sjednanou při pořízení této reality. V případě velké škody jsou pak překvapeni, že jim pojišťovna vyplatí méně, než je skutečné škoda.

Co je dobré vědět o pojištění psů a koček?

15.6.2019
Náklady na domácí mazlíčky nejsou vůbec malé a pokud vyžaduje pes nebo kočka léčbu u veterináře, může to majitele stát tisíce korun. Zdravotní pojištění ale nenabízí vždy optimální úhrady a na některé způsoby léčby se pojištění ani nevztahuje.

Věděli jste, že jsou bankovní vklady pojištěné?

15.5.2019
Vklady v bankách, stavebních spořitelnách nebo v družstevních záložnách mají klienti již více než dvacet let ze zákona pojištěny. Pokud by tedy peněžní ústav zkrachoval, střadatelé o své peníze nepřijdou.

Má větší smysl se pojistit proti vodě nebo ohni?

25.4.2019
Pro oba živly je příznačná lidová moudrost, že jsou dobrými sluhy, ale zlými pány. Pokud se někoho zeptáte, zda se bojí více zničení svého obydlí ohněm nebo vodou, většina odpoví, že větší strach má z ohně.
123456789