Novinky

Novinky

Nové články k tomuto pojištění

Pojištění domu zvenku i zevnitř

25.2.2018
Staré moudro tvrdí, že nikdo není prorokem. Platí to i pro případ nejrůznějších katastrof a následných škod, na které se lze ovšem alespoň pojistit. Někdy se vyplatí zkombinovat více pojištění...

Pojišťovny musí brát zřetel i na snížení tržní hodnoty vozu

19.2.2018
Pojišťovny dosud snižovaly náklady na opravu vozu po autohavárii o amortizaci. Proti tomu se však ohradil Ústavní soud, který ......

K čemu je dobré pojištění schopnosti splácet?

15.2.2018
Pro někoho zbytečnost, pro jiného záchrana před krachem a exekutorem. Pojištění spočívá v tom, že v případě neschopnosti splácet hypotéku či jiný úvěr, za vás tuto povinnost převezme pojišťovna.

Příspěvek za nepojištěná vozidla

13.2.2018
Stále je hodně řidičů, kteří neplatí povinné ručení. Do roku 2015 bylo vybírání příspěvku řidičů bez povinného ručení velmi zmatečné. Jedním z důvodů byla špatná data, díky kterým byly výzvy k zaplacení často zasílány i řidičům, kteří dokonce neměli žádné vozidlo.

Pojištění zvířat a domácích mazlíčků

22.1.2018

Domácí mazlíčky si člověk pořizuje hlavně pro radost. Ovšem kromě pořizovací ceny je třeba počítat s výdaji na krmení, očkování, vyššími výdaji při zdravotních komplikacích a také s tím, že vaše zvíře někoho nebo něco poškodí. 

Pojištění proti vandalismu má smysl

19.1.2018

Zničená fasáda nebo posprejované auto není dnes nic neobvyklého. Proto se vyplatí pojištění vandalství a sprejerství, které tyto škody kryje. Někdy se totiž škody jako je například poničený plot či fasáda, u vozidla zase ulomené zrcátko či posprejovaná karoserie, může vyšplhat do desetitisíců.

Co dělat, když nemáte cestovní pojištění?

15.1.2018

Cestovní pojištění opravdu není zbytečnost. Nemoc nebo úraz v cizí zemi vás může přijít pěkně draho. Pokud k tomu již dojde, je na sjednání samozřejmě pozdě. Co v takovém případě dělat?

Co je to pojištění právní ochrany?

29.12.2017

Existuje řada druhů pojištění, o kterých většina lidí neslyšela, přitom přináší mnoho výhod, patří mezi ně i pojištění právní ochrany. Tento produkt vás ochrání před nepříznivými dopady nahodilých právních sporů a s tím souvisejících finančních nákladů na prosazení právních zájmů pojištěného.

Jak se plní u vícenásobného pojištění?

29.12.2017

V praxi nastávají situace, že můžete mít sjednáno více pojistných smluv na stejné riziko, ale každá má jinou pojistnou částku. Může to být i u jedné pojišťovny.

Co je dobré vědět o pojistce pro případ nemoci

29.12.2017

Onemocnění přináší obvykle řadu problémů, kromě jiných i finanční. Ve svízelné situaci může pomoci dobré pojištění. Pojišťovny mají v podmínkách zapsáno od sedmi do 67 diagnóz a dokonce lze kombinovat třeba základní balíček plus rozšíření na ženské/mužské choroby.

Nejčastější mýty o životním pojištění

26.11.2017
Životní pojištění Češi příliš nevyužívají, z největší části proto, že o něm panuje řada mýtů.

Kdo je zodpovědný za škodu způsobenou zákazníkem?

11.11.2017
Společenské nehody se dějí a mohou vás potkat, aniž byste tomu mohli zabránit.
123456789