Novinky

Novinky

Nové články k tomuto pojištění

Pojištění zemědělců proti suchu nebo mokru by mnozí uvítali

15.6.2018
Zemědělcům nejvíce škodí výkyvy počasí. Jejich hrozbou je jak sucho, tak mokro v důsledku přívalových dešťů a záplav. Proto všichni zemědělci s nadějí očekávají po dlouhých letech chystaný fond, který jim umožní pojistit se proti suchu nebo mokru v době dozrávání obilí i proti jiným událostem.

Komu se vyplatí celoroční cestovní pojištění?

29.5.2018
Kvůli týdenní dovolené u moře nebo víkendovému poznávacímu zájezdu se nevyplatí sjednávat celoroční cestovní pojištění. Jiné to je u cestovatelů, kteří vyjíždění za hranice často a pravidelně.

Pojištění je důležité, i když pronajímáte byt

20.5.2018
Pronajímat byt rozhodně není bez rizika. Nájemce může přestat platit, poškodit vybavení nebo samotný byt, nebo také může způsobit škodu sousedům, kteří budou požadovat náhradu samozřejmě po majiteli bytu.

Pojištění psa uvítáte v případě nákladné léčby

15.5.2018
Češi jsou národem pejskařů, takže pro každého majitele čtyřnohého miláčka je dobrou zprávou, že i psa je možné pojistit. Zvláště když je pes právoplatným členem rodiny, zaslouží si tu nejlepší možnou péči.

Způsob našeho života - důležitý faktor pro cenu pojištění

26.4.2018

Do cen pojištění se promítá stále více v minulosti nepředstavitelných okolností. V posledních letech je takovým faktorem i způsob, jakým žijeme.

Proč je důležité číst pojistné podmínky

19.4.2018

Před cestou do zahraničí je dobré si sjednat cestovní pojištění, ovšem málokdo se pak věnuje pojistným podmínkám. V případě pojistné události pak bývají Češi rozčarováni, že nic nedostanou.

Nevyhovující autosedačka je pro pojišťovnu důvodem k nižšímu plnění

15.4.2018
Dětská autosedačka je dnes povinností. Ovšem je třeba si dávat pozor, jakou autosedačku si pořizujete, jelikož pojišťovny nemusí poskytnout plnění v plné výši s poukazem na její typ a kvalitu.

Co všechno kryje cestovní pojištění?

25.3.2018
Cestovat do zahraničí bez sjednaného cestovního pojištění se nemusí vyplatit. Nikdy nemůžete předvídat, co na vás třeba i během krátkého pobytu v cizině čeká. Snadno si můžete způsobit úraz nebo chytit nemoc, která si vyžádá lékařské ošetření.

Jak na výhodné pojištění domácnosti

19.3.2018
Pojišťovny tak jako jiné obchodní společnosti se snaží udržet své klienty a zároveň přilákat nové pojištěnce. Vyznat se v podmínkách není snadné, zrovna tak pochopit, jaké věci jsou v rámci pojištění domácnosti vlastně pojištěny.

V roce 2017 byly odhaleny pojistné podvody za 1,2 miliardy

15.3.2018
Pojišťovny prověřily v loňském roce 18 441 podezřelých pojistných událostí a odhalily pojistné podvody za celkem 1,23 miliardy korun. Nejvíce podvodů bylo odhaleno u pojištění motorových vozidel, v předchozím roce 2016 ....

Pojištění domu zvenku i zevnitř

25.2.2018
Staré moudro tvrdí, že nikdo není prorokem. Platí to i pro případ nejrůznějších katastrof a následných škod, na které se lze ovšem alespoň pojistit. Někdy se vyplatí zkombinovat více pojištění...

Pojišťovny musí brát zřetel i na snížení tržní hodnoty vozu

19.2.2018
Pojišťovny dosud snižovaly náklady na opravu vozu po autohavárii o amortizaci. Proti tomu se však ohradil Ústavní soud, který ......
123456789